Smålandsmästare 2020

Hade önskat att jag kunnat fixa lite fina bilder från DM. Men det fanns inte mycket att ta av. Såklart är jag stolt och det va målet med hela tävlingen att ta hem DMet. Men det är lite surt att bli slagen med minsta marginal i den andra klassen av hästen stinger (tidigare tävlad av Ludvig svennerstål med meriter från flera mästerskap).

Lady presterade sitt allra bästa!!

Terrängdagen gick på kanelbullens dag. Jag och mamma försökte baka men fick inte till degen. Jag tror att vi hade död på jästen. Får göra ett nytt försök i helgen kanske.

I helgen har även gymmet monterats ihop. Jag körde 30 min jogg och 30 min gym (överkropp) i går. Idag blev det bara 30 min jogg och lite mage. Det är bara tur att vi kunde montera ihop gymmet. Det är på gränsen till för lågt till takhöjd i rummet. Det får stå i ena hörnet!

Nu är det bara renoveringen av rummet kvar!! Det ska tapetseras, målas lister och fönsterbrädor, spackla slipa och måla garderober, sätta upp en tv och speglar. Eventuellt behöver taket bytas ut, men det bestämmer vi i december. Jag är säker på att jag kommer ha grym användning av rummet nu när det blir mörkt och regnigt.

Målet är att kunna löpträna två dagar och cykel plus gym tre dagar i veckan. Hoppas på att styrka kan komplettera konditionsjobbet. Det finns fortfarande lite utrustning som står på önskelistan till slutet av året.

  • 82 visningar

Gillar