Små saker

Jag ha haft en grymt bra start på veckan. Jag har fått saker gjorda och ändå kunnat ta det lite lugnt. Cykeln går het i värmen. Den där cykeln är en riktigt bra investering som gjordes för ca 1,5 år sedan. Det går att träna i alla väder, inga bortförklaringar fungerar. Jag räknar kallt med att få till en timme varje dag på cykeln denna veka. Jag brukar kolla på ridsport under tiden. Just nu har jag "efter kollat" lite på Falsterbo tävlingarna.

Ogräset är inte riktigt på min sida måste jag erkänna. Det var inte alls många veckor sedan som jag stod och tok rensade grusgången och nu måste det göras igen. Jag har en tredjedel kvar i morgon eller till helgen, resten gjorde jag i dag. Det är tur att jag inte har trädgårdsland eller andra synliga rabatter, undrar hur de hade sett ut?!

Jag har vist glömt berätta att Emil var hovslagare på SM i distansritt i helgen. Distans är en helt outforskad gren för oss båda. Det är kanske inte den gren som jag hade valt att byta till om jag hade blivit tvungen , men det är ju alltid spännande att se nya saker.

I morgon jobbar jag sent, så jag ska rida lagom tills värmen börjar avta (förhoppningsvis). I dag var det 29 grader kl 20.00. Ares ben såg lite bättre ut i dag så jag kanske rider honom i slutet av veckan. Han verkar inte ha haft några större besvär av det, men det kändes onödigt att rida när benet är svullet. Jag ska även försöka hålla igång Emils hästar några dagar när han är på Gotland.

Katten har haft mycket att göra i eftermiddag, den höll mig sällskap när jag rensade grusgången. Hon har utforskat det ena och det andra, så till sist somnade hon i min famn i stallet. Annars bråkar hon mest hela tiden, smyger och jagar på en. På morgonen ligger hon och sover i höet när man kommer in i stallet. Jag har tagit bort hennes bur eftersom hon verkar trivas bättre i höet och under vedhögen.

Lite små saker att läsa om.... på återseende!

  • 114 visningar

Gillar