Slut på helgen

Denna helg lider mot sitt slut. I dag har jag bara tagit dagen som den kommer, precis som söndagar ska vara!

Sadelkammaren har fått ny färg. Allt är inte klart än, det ska nya sadel+träns hängare, nya lampor och en hylla samt lite lister och en sockel. Det får bli en annan ledig stund. Jag tänkte först lägga upp en ”sneak peak”, men jag spar på den tills det hela är klart! 😍 Sedan är det dags att planera spol-spilta.

Mitt på dagen låg jag i solen och planerade in lite kommande tävlingar. Nästa hopptävling blir Eksjö och nästa fälttävlan två veckor senare blir Gärds. Det är ett lyx problem att välja mellan olika tävlingar samma helg. Jag är så ovan vid det ännu.

Jag hade ett riktigt bra pass på lady i kväll. Det blev liknande jobb som i går men jag avslutade med lite mer galopp jobb och styrka. Jag fick igenom det svåra varvet riktigt bra mot slutet. Då gäller det bara att våga slappna av och jobba vidare på den känslan.

Ares och lady blev friserade båda två. För mig är det lite mer motiverande att rida när manarna är i trim. Emil väntar gärna tills de ser ut som travare innan han gör något åt saken 🤣. Ares var fortfarande svullen kring sina sår på bakbenet, så han får det lite lugnt någon dag till. Han som känns så fin och jag som har blivit lite mer motiverad att rida honom. 💩


  • 110 visningar

Gillar