Slut

​Hej! jag har placerat mig i hörnet av soffan efter en blandad kväll, är helt slut! I dag fixade jag och emil stallet på förmiddagen och jag han med att logera Kandido på förmiddagen innan vi åkte en snabbis till stan och sedan vidare till syster. Hon har fyllt år (21) så vi grattade henne. Det blev kakor och kaffe. Vi gav bort lite "Rosa" presenter. När vi kom hem kastade vi i oss varsin knäckemacka innan vi åkte till stallet, tog in alla hästar och sedan vidare till ridhuset. 

På vägen till ridhuset kände jag att det började lukta bränt. När vi klev ur bussen så luktade det verkligen popcorn. Det visade sig att det var råttor som placerat ut nötter på grenröret när vi öppnade motorhuven. Där låg det en hög med nötter och pyrde....svart. Inte så farligt med det i alla fall! Men när emil gick på andra sidan bussen såg han att han fått en söm i bak däcket...... punktering! Det blev att rida lite snabbt i ridhuset så att all luft inte han försvinna. 

Då kom nästa bakslag, sockerfall. Inte så konstigt efter att bara ätit socker och två knäckemackor på hela dagen! Det innebar att jag fick kasta i mig en banan som fans i bussen och en kola. Snabbt hem och laga mat så att jag mådde lite bättre. Och nu sitter jag här, emil har bytt däck och nu är helgen slut!   

I morgon är det måndag och då stänger jag på jobbet. 

  • 86 visningar

Gillar