Slut 

Storstädning innebär att jag ofta inser hur mycket jag egentligen borde fylla på. Det känns som om allt är slut och då lever vi i en tid när man borde bunkra ALLT.

Lådan med ljus saknar doftljus helt och har inga snyggare att ställa fram en myskväll.

Lådan med städprylar saknar dammsugarpåsar igen! Va f*n samma procedur varje gång att man aldrig vet vilka man ska ha. Toapapper borde man ju ha på lager......nej. Vem gör åt all toa rengöring? Diskmedel finns inte att få tag på i hela huset!

Lådan med pasta har blivit urtråkig. Kan det va för att vi inte äter pasta särskilt ofta längre? Men jag skulle gärna vilja ha lite mer variation i den lådan om jag fick be mig själv.

Strumplådan är katastrof hos Emil. Han har haft en strumpa kvar i ca en veckas tid. Som tur är skaffade han några nya i helgen så att den inte är helt tom.

Garderoben med handdukar och lakan borde egentligen helt bytas ut. Alla handdukar ser så sunkiga ut. Jag har hört att man kan tvätta de i ättika men då är ju självklart ättikan på sista centimetern.

I köket är allt te nästan slut. Det finns bara lös te och jag gillar mer te på påse. Bara en sort och några få påsar.... jag har faktiskt funderat på att sluta dricka kaffe igen. Te är inte så dumt!!

Jag kan säkert komma på hur mycket mer som helst men nu ska jag ge mig!

  • 47 visningar

Gillar