Skräck morgon

Efter tre tävlingsstarter i värme över 30grader i helgen kändes dagens ridpass med 25 grader ganska kallt. 😂 trotts det sitter liksom gummit i skoningen kvar i sadeln när man lämnat den med rumpan. Jag som är dålig på att dricka i vanliga fall hivade i mig 4L vatten per dag i värmen. Hoppas det håller i sig och att jag klarar av att hålla vatten nivåerna höga. Jag svettas floder även om jag dricker dåligt. Främst svettas jag om huvudet, ryggen och bröstet.

I morse hade jag en mardröms morgon. Jag vaknade kl 5.58 när jag ska vara på jobbet kl 06.00. Som tur är han jag dit och var bara en kvart försenad. Men kroppen är påslagen för fullt när man vaknar och inser att det är bara att lägga i en extra växel. Sånt händer nog alla någon gång?

Jag handlade lite i stan på eftermiddagen. Hästfoder, kattfoder och sand. Ett par nya solglasögon, schampo & balsam, en kakform och ett skärbräde. Skulle egentligen vilja gå lite på stan, men håller mig fortfarande lite ifrån allt folk. Det fick räcka med två butiker.

En vacker semester blomma från några barn.

Jag gjorde matlådor i går och de ser ut att vara väldigt nyttiga. Det blev en god söndagsmiddag på lax i alla fall!!

  • 110 visningar

Gillar

Kommentarer