Skor

Japp i dag har jag beställt två skor på nätet. Ett par varskor och ett par sommarskor till att vara lite finare i. Trött på att gå i vinterkängorna och det är ju lite väl kalt för att gå i ballerina. Jag är ingen sko människa. Har bara skor som jag använder i princip. Några klackar står i garderoben i fall festhumöret skulle falla på, men annars är det inte skor i överflöd hos mig.  

Jag skulle ju jogga till stallet och ta in hästarna i går, de gick ju inte för skorna stod i stallet. så jag fick snöra på mig vinterkängorna och ta en rask promenad. Men det var skönt i friska luften det me. Jag är dock inte så van att gå promenader. Jag brukar springa eller jogga om jag tränar, men de va bara att sätta fart på benen och traska på. 40 min tog det att gå. jag tror att det tar ca 15-20 min om man springer eller joggar. Får se om skorna är på rätt ställe i dag när jag ska ha dem. 😄

Jag har fixat klart stallet i dag och planerar att rida i eftermiddag. Min utrustning är inlåst i bussen, så jag kommer inte åt den förrän Emil kommer hem. Då blir det lite markarbete.

Jag längtar till sommaren. Då får vi besök av Sambucas familj också.

  • 51 visningar

Gillar