Skogen

Ares fixade charm poäng i går när grimman satt runt halsen och mellan öronen!

I dag när jag red i skogen jobbade lady på fint mellan varven, men våra skogsturer brukar aldrig vara helt avslappnade. Det är alltid något hon spänner till för och vi hamnar i passage liknande stor trav. Hon är lite bak rädd i bland och det blir extra tydligt i skogen där vi alltid rider själva.

Ja jag rider alltid själv i skogen eftersom skogen inte passar alla hästar. Vi har några yngre hästar som inte riktigt är redo för skogen eftersom det är en ganska lång bit på 80km/h väg och så har vi en "gammal" häst som aldrig har klarat av att bli riden i skogen. Då har jag bara som val att rida själv i skogen på lady som ändå är helt ok att ta dit. Det blir oftast samma väg vilket är tråkigt men det finns inte något annat val.

När jag var yngre hade jag hästarna inackorderade i ett stall med många ridvägar. Veckan blev oftast fylld med fler skogsturer än ridning på ridbanan eftersom jag älskar att rida i skogen. Men min egen ridning har blivit mycket bättre efter att jag tränar mer på ridbanan.

  • 93 visningar

Gillar