Skillnad

Att vara på ett ställe som detta ger en mycket. Bara av att titta på bra ridning får en att vilja kopiera ridningen. Det gör att man får lite extra inspiration och att man presterar bättre i sin egen vardags ridning.

Det är också roligt att "jobba" när det är nytt och lättarbetat. Det får en att vilja hålla ordning och reda. Att rida på en sådan stor och fin anläggning ger också en extra morot med bra förutsättningar.

Att bo i ridhuset gör ju att man kan gå ner till hästarna precis när man vill. Jag är inte van att bo på samma gård som hästarna. Det får en att drömma lite om hur man vill ha det i framtiden. Inte för att jag skulle kunna komma i närheten av denna stora anläggning, men det får en att tänka efter gällande praktiska lösningar osv.

Att följa med andra på tävling är nyttigt. Se deras koncept och rutiner får en att se på sig själv utifrån, när man själv tex. är på tävling. Det har gjort mitt tävlings fokus mycket bättre. Det har också gjort mitt träningsfokus bättre.

Att rida mycket hästar tror jag är nyttigt, varenda minut i sadeln är ju guld värld. I år har malin inte lika mycket hästar som förra året men det är ju riktigt bra hästar som står här. Varje häst får ta sin tid.

Att vara här gör stor skillnad för min ridning och för att hålla sig motiverad och inspirerad till att bli bättre varje dag.

  • 153 visningar

Gillar