Skarvsladdarnas Mecka

I går (lördags) var det städdag i "skarvsladdarnas mecka", alltså hemma hos Isabell. Aldrig har jag träffat en människa som kan "missbruka" skarvsladdar så väl som syrran! 😄

Det blev i varje fall riktigt fint och jag lyckades dölja en och annan skarvsladd just för stunden. Jag misstänker att de lär bli "återfall" gällande dem! Jag lyxade till hennes vardagsrum, putsade fönster och gömde skarvsladdar.

I dag (söndag) var vi hemma hos mig och städade i spindelboet. Isabell färg-sorterade min bokhylla efter regnbågens färger och rensade spindelbon i alla hörn. Hon hittade en (läs flera) imponerande bok Sveriges rikes lagar. Hon kunde inte förstå hur den hamnat där... en dold erfarenhet kanske. Jag har faktiskt läst juridik på kanske den allra lägsta nivå som finns och jag är ägare till den tjocka lagboken!

Inte bara bokhyllan blev fin, hela boet skiner lite nu. Trappan har fått belysning. Det brukar ju vara så att vi inte har någon julgran och då kan det ju vara fint att klä trappan! Fönstren går bättre att se både in och ut genom. Men jag undrar vad det är som stinker.....? Det borde vara ren lukt, men det är någon ful lukt...typ som avlopp. Det kanske kommer fram om några dagar när boet är uppbyggt igen.

Jag vet inte hur många kassar med kläder som både jag och Emil har eldat upp, så nu är det dags att fylla på igen! Tvättstugan ser ut som en del av boet igen och kläderna kan bli rena där, man behöver inte oroa sig för att de ska bli skitigare än vad de redan är....

Nu gäller det bara att inte få återfall och gräva ner sig i smuts, eller att låta sig bli uppäten av spindlar innan jul!

🎄👌🏻🌨🍾🗑🕯🕯🕯🎁🗓📖💝

  • 84 visningar

Gillar