Sjuk

Jag har i stort sett varit sjuk sedan den 26e dec. Kan nästan inte prata och det känns som knivar i halsen. Har feberfrossa till och från. Typiskt nog sker ju detta så klart när man åker till Gotland för några dagars semester. Det blev några dagar, håll dig inne du är sjuk istället. Lass med glass och te.

Linnea har tagit hand om de hästar som vi hade kvar hemma i Småland och katterna förstås. De är ju när man åker iväg som saker börjar strula. Tex elen i stallet. Kunde ju så klart varit mycket värre saker.

Det vi gjorde på Gotland va att hälsa på Emils familj. Vi hämtade också två nya hästar som ska bo i Småland. Berättar mer om den sedan i ett eget inlägg!

Vi hade tänkt göra mycket mer men jag va inte så pigg. Det blev i alla fall av att hämta en ny bok jag börjat läsa. Passar rätt bra att ha något att läsa när man är sjuk. Tyvärr blir det ingen nyårs fest för mig och Emil. Vi va bjudna till några vänner och tackade ja att komma i sista minuten. Nu fick vi ju så klart säga att vi inte kommer. Typiskt, jag som blev sugen på nyårsfest!

Här är föresten min julklapp till Emil. Något vi har nytta av båda två!

  • 108 visningar

Gillar