Sista semester dagen

Ja i dag var min sista semester dag för sommaren. Det känns lite blandat eftersom jag börjar på mitt nya jobb i morgon. Jag brukar vara ganska noga med att inte blanda in mitt jobb i bloggen eftersom bloggen inte handlar om mitt jobb. Därför kommer ni antagligen inte få reda på så mycket om det!

Något som jag däremot har lagt märke till är att folk inte tror att jag jobbar. När vi har nämt att vi ska flytta är det flera som har frågat vad jag egentligen gör. De flesta vet att Emil är hovslagare och att han jobbar.....men jag? Vad tror folk att jag gör egentligen? 😂 Det första jag såg till att skaffa innan vi flyttade var ett jobb, samma som jag jobbade med på Gotland. Jag är förskollärare.

Kvällens ridpass på lady kan sammanfattas som spänt. Det hände mycket runt om kring, hästar som sprang, vallar som slogs, buskar som blåste och den där farliga hinderhögen i ena hörnet gjorde att jag fick öva på att få henne tillbaka till mig. Nyttigt, även om jag föredrar avslappnat och jobba igenom rörelser på ett annat vis!

Jag förstår att många som läser här är nyfikna på hur vi bor. Jag vill ju så klart inte avslöja för mycket.... men så här ser det ut när man kommer hem till oss!

  • 115 visningar

Gillar

Kommentarer

westyarnhillside
westyarnhillside,
Så fint det ser ut 😊 Tycker ni tog ett himla bra beslut att flytta till fastlandet 😊 Men varför så hemligt 😉 Vill se mer av ert nya ställe 😉
nouw.com/westyarnhillside
Jennyfordal
Jennyfordal,
Jag kan absolut tänka mig att visa lite mer av vårt nya ställe. 😊jag håller inte saker och ting hemligt, jag väljer bara ut att visa lite saker som inte skulle vilja locka tjuvar och banditer. Nu är inte min blogg den absolut största, men det skadar inte att vara lite återhållssam.
nouw.com/jennyfordal
westyarnhillside
westyarnhillside,
Ok 😉 Ok då är jag med,tolkade fel bara 😊 Ser i alla fall supermysigt ut och jag tror ni kommer trivas kanon 😊
nouw.com/westyarnhillside