Sista jobb veckan

Nästa vecka är det semester för min del. Det känns som om min hjärna redan har checkat ut. Jag känner mig som en zombie halva dagen och så vaknar jag till liv på kvällen igen.

Idag har emeline varit här för att lånat duschen och äta kvällsmat. Det blev vegetariska köttbullar i tomatsås och ris. En av mina favorit rätter. Efter det red jag lady och Rose. Lady känns så fin just nu. Hon fick ett lugnare joggpass med travbommar. Rose fick nästan samma pass men på lägre nivå och med galopp.

Hästarna har fått byta lite hagar idag. Då blir det genast lite skrik och oro på hästen med koll (kandido hon ropar alltid på alla). Emil och jag hjälptes åt med stallet och nu har jag landat i soffan.

Jag putsade av lite grejer innan jag kom in, bland annat mina stövlar. Tyvärr måste jag skaffa nya jodhpurs eftersom mina är trasiga, sulan har släppt i tån. Mina leggings/ chaps har dragkedjan pajat på men jag tänkte försöka mig på att laga dem när symaskinen är framme nästa gång (jag har redan bytt dragkedja två gånger). Om det inte går så måste det bli ett par nya. Mina ridstövlar behöver ny snörning. Jag är rädd att de också pajar snart och då står jag där helt utan något på fötterna. För fler uppsättningar har jag inte. Men vad ska jag ha? Det är ju alltid därför som jag drar mig för att skaffa nytt.

  • 47 visningar

Gillar