Shopping runda pĂ„ en fredag 🛍

Blev en rid fri fredag igÄr. Mina hÀstar hade vilodag och Emil va ivÀg pÄ jobb hela dagen. Jag körde en vÀnda pÄ stan och handlade allt möjligt onödigt nödvÀndigt. Började pÄ hööks dÀr det blev ett par handskar. Mina favoriter har slutat sÀljas sÄ det fick bli ett par andra istÀllet.

Jag va lite inne pÄ att köpa ett par mjuka markbommar men jag gjorde inte det denna gÄngen. Sedan kollade jag pÄ dressyrtrÀns, men jag har inte bestÀmt mig vad jag vill ha! FÄr kolla vidare innan jag bestÀmmer mig.

PĂ„ rusta kollade jag pĂ„ ull mattor. Älskar ull mattor men kom inte till skott dĂ€r heller eftersom den jag fastnade för gick pĂ„ 2500kr. Vi fĂ„r nog renovera rummet jag tĂ€nkt ha mattan i innan jag lĂ€gger dem pengarna pĂ„ en matta!! Vist ser den varm och gosig ut?

PĂ„ ÖB blev det lite mer onödigt nödvĂ€ndigt sĂ„ som tvĂ€ttmedel, olja, bröd, mascara, lypsyl och kattsand. Jag har fĂ„tt nĂ„gra virusblĂ„sor 🩠 pĂ„ lĂ€pparna och smörjer dem med lypsyl hela tiden. KĂ€nns som om jag har duck face, typ!

PÄ biltema köpte jag en ny vattenslang till spolspilltan och en sopborste med skyffel till foderkammaren. FÄr se hur lÀnge det gör nytta, innan det Àr dags att byta ut dem igen. I morgon Àr det tÀvling sÄ vi mÄste kunna tvÀtta hÀstarna ikvÀll. Slangen har varit trasig sedan förra helgen!

Idag blir det mer ridning och stallgöra Àn igÄr!!

  • 75 visningar

Gillar

Kommentarer