Shopping 🛍

Idag fick jag passa pÄ att göra lite Àrenden i stan. Jag hade tÀnkt göra det imorgon eftermiddag men eftersom det Àr mÄnga borta frÄn jobbet sÄ fÄr jag hoppa in pÄ eftermiddagen istÀllet. Ibland fÄr man planera om lite.

Jag fick nÄgra julklappar införskaffade och lite andra nödvÀndiga saker. TyvÀrr hittade jag inte det jag sökte till gÀsthuset, men jag letar vidare. Jag Àr sugen pÄ ganska mycket nytt till rummet som vi renoverar, men jag kÀnner att jag vill köpa saker nÀr rummet Àr klart. Annars stÄr allt bara i vÀgen.

Det fick bli en extra spontan timme pÄ köpcentret eftersom bilen krÄnglade. DÄ fick det bli en fika!! Det va verkligen vÀlbehövligt eftersom det va riktigt ruggigt ute. Som tur Àr va det inte allt för mycket folk i affÀrerna. Det Àr en lite lustig kÀnsla att behöva hÄlla andan nÀr folk kommer förnÀrma inpÄ! Nu Àr det bara ett besök kvar i affÀrer innan jul som behöver ske och det Àr i mataffÀren. Det fÄr bli lite nÀrmare jul och ja alla tÀnker nog sÄ!! Just nu hÄller vi pÄ att Àta ut kylskÄpet och frysen för att göra plats till julmat. SÄ nÀr maten Àr slut (om nÄgra dagar) sÄ Äker vi och handlar.

  • 67 visningar

Gillar