sex saker jag gillar att göra

  1. Ligga kvar i sängen länge på morgonen.- Det finns inget bättre än en härlig sovmorgon!
  2. Att vinna, vem gör inte det?- Jag gillar att vinna men jag är ingen dålig förlorare. Jag tror att jag är en bra vinnare också (det hoppas jag i alla fall).
  3. vara för mig själv.- jag gillar hellre att vara ensam än att vara social bland andra. Trotts att jag ofta får höra att jag har bra social kompetens.
  4. resa. - jag gillar att resa oavsett som det är på ett meeting eller en resa till fjällen. Det är härligt att komma bort ibland. Men det är ju lika härligt att komma hem sedan.
  5. När allt bara fungerar som det ska. - ja det finns ju en motsatts "när inget fungerar som det ska". det är aldrig kul. Jag gillar att ha flyt.
  6. att lyckas med det mål jag satt upp.- Ja att lyckas med ett mål är det bästa som finns. Det är lite av en obeskrivlig känsla och jag tror att det kan vara en anledning till varför folk inte vågar sätta för höga mål. Men något man inte får glömma bort är att ett mål inte är det samma som krav, man ska inte ha för höga krav på sig själv. Det är en stor skillnad på mål och krav tycker jag. Ett mål : Dit vill jag komma! Ett krav: jag måste klara det!

Jag och Chex på dressyrbanan!

  • 0 visningar

Gillar