Serie

Detta är den stora snackisen just nu känns det som. Det handlar om en dömd tidigare polischef som driver ett stall i Småland. Läs ridsports artikel här.

Inackorderings stall är ju alltid lite speciellt. Personligen vet jag inte så mycket om detta. Jag har fått det mesta berättat för mig av folk som följt detta i media. Jag tänkte se om jag kan följa det lite djupare. Det finns intervjuer med GW bland annat att ta del av. Jag vet att jag har lyssnat med ett halvt öra tidigare. Varför det kommit upp nu är nog på grund av en tv serie i tre delar som skapats utefter detta. Jag kan erkänna att jag är lite nyfiken! Kanske är det något att titta på även fast man inte är intresserad av hästar?

  • 156 visningar

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Personligen kan jag inte förstå hur föräldrar kan låta sina minderåriga barn vistas i den mannens stall, det verkar nämligen som att folk känt till hans bakgrund och ändå är okej med det. Jag är fullständigt medveten om att han avtjänat sitt (för låga!) straff, men jag är av den meningen att ränderna går aldrig ur. Att ens risken får finnas att han gör om det han gjort - det är ruggigt. Vet du vad TV serien heter förresten?
Jennyfordal
Jennyfordal,
Serien heter kapten klänning och finns i tre delar på tv4play.
nouw.com/jennyfordal