semester

Ja första dagen på semestern var ju egentligen i torsdags. Då tog vi ju båten till fastlandet och har varit där hela helgen. Men i dag kändes det lite som semester på riktigt. Jag har tagit dagen som den kommit. Red mitt på dagen och låg på stranden i eftermiddag. Försöker sola bort den enorma bondbränna jag lyckats samla på mig på Öland. Jag ska jobba på det lite i morgon också tänkte jag. Ska vara föl vakt medans Camilla sover. Antagligen kommer jag att rida i morgon förmiddag också.

Jag red på Othello i dag och han känns pigg och på gott humör. jag jobbade honom lite på små hinder i dag och det behöver vi jobba mera på. hans galopp i höger varv är ganska svag nu igen, han kan ju ha tappat lite styrka efter viloperioden. I morgon ska jag försöka trimma lite bättre på riktiga hinder.

Något jag har fokus på i mitt arbete med Othello just nu, det är galoppen. jag måste galoppera mera och få han starkare där. just nu ser han fin ut i kroppen och har ett bra hull. Då gäller det att utnyttja tillfället till att bygga styrka. så det ska jag försöka göra denna vecka.

I kväll är planen att jag ska ta mig en joggingrunda på den korta turen. har inte sprungit på allt för många dagar nu. Men just nu är det för varmt att springa. jag får vänta någon timme till!

  • 34 visningar

Gillar