Se upp för dårarna, dårarna ramlar ner!

Började dagen med att mötas av en häst som monterat ner sin boxdörr. Hon hade inte rymt men dörren hängde inte där den ska. Dessutom har hon bråkar med boxgrannen så jag får flytta på en av dem. Hoppas på att det kan bli lugnare och att de sköter sig.

Jag började med att longera Rose och Ares. Ares studshoppade och Rose hoppade lite på ett block. De tycker att det är ganska roligt båda två. Rose fick en borstning och frisering av svansen. Manen kan va bra att ha som handtag ett tag till.

Sedan såg jag till att plocka ihop två träns till unghästarna och att putsa upp dem lite. Vi tänkte att vi skulle börja jobba med unghästarna så småningom. Min sadel måste bli klar först. Sniff (katten) har varit ute hela natten och vägrar lämna min sida för att undvika att bli utestängd! Gnällspik.

Emil har varit iväg och handlat en pall spån hos Börjes så att vi kan strö upp lite i boxarna igen. Vi har ju alltid köpt spån hos ett möbelsnickerier, men de hade helt slut och viste inte när de hade spån igen. Då fick det bli Börjes denna gång.

Nu ska jag ut och packa in i foderkammaren!

  • 146 visningar

Gillar

Kommentarer