Saker

Det finns en sak som jag faktiskt uppskattar med mig själv och det är mitt icke behov av prylar. Jag försöker ha en sak av det som jag verkligen behöver och hänger inte på i pryl hysterin. Jag har saker som jag behöver och saker som jag vill ha. Många saker av samma sak är inte min grej. Har jag skaffat något så ser jag till att använda det tills det verkligen är utslitet och det behöver ersättas med något nytt.

Ridsporten är annars en ganska prylfixerad sport. Jag har inte hakat på träns och schabrak trender. Inte heller någon skydd eller täckes trend. Jag har en del saker kvar från min första häst och det är saker som jag fortfarande använder.

När jag skaffar mig något så ser jag till att jag inte skulle ångra mig (det händer så klart ibland när det gäller kvalitet). Det är därför som jag funderar lite extra innan jag bestämmer mig. Samtidigt har jag lika lätt för att slå till när jag verkligen ser något som jag vill ha. Men jag har verkligen inget behov av nya saker.

Jag köper gärna begagnat men inte när det kommer till säkerhetsutrustning. Det är en självklarhet för mig men jag förstår också dem som väljer att göra det av ekonomiska skäl. Just säkerheten är en stor kostnadsfråga. Det går att tycka och tänka hur mycket som helst om säkerhetsutrustning.

Jag tycker inte om att ha så mycket saker omkring mig heller. Varken inomhus, utomhus eller i stallet. Lagom intryck ger ett lugn hos mig iallafall fall.

En prislapp spelar såklart roll men om jag ser något som jag gärna skulle vilja ha och jag känner att den måste jag köpa. Då är det mycket lättare att köpa eftersom jag inte köper så ofta.

  • 56 visningar

Gillar

Kommentarer