Så i dag har solen hittat fram igen

Planerar att rida lite senare i kväll. Jag ska plugga nu under förmiddagen. Tror att jag ska gå ut i solen och sätta mig på stranden, man får passa på.

I eftermiddag ska jag i väg en sväng och vet inte riktigt när jag kommer hem.

Metallica och Othello fick vila i går. Jag har gjort några förändringar med Metallica. Jag har ökat på hennes foderstat och hö giva. Hon verkar pigg och är på gott humör. Jag har ridit henne ganska mycket under hennes period här. På söndag kommer hon att åka hem igen  till Isabell. Då får de ladda om till kommande tävling. Vilket även jag ska börja göra med Othello. Efter tävlingen den 10 maj har jag bestämt mig för att ge Othello lite ledigt. Tävlingen efter det går på gräs och jag rider honom utan bakskor, vilket gör att jag inte kommer att delta i den tävlingen. Tävlingen där på börjar på en meter. Jag vet inte om jag kommer delta då, i och för sig så är den tävlingen mycket nära hemifrån. Det återstår att se när han har kommit i gång efter vilan om han är mogen att gå direkt in i en meters klassen. Jag är alldeles för dålig på att hoppa själv hemma. Jag rider ju inga lektioner längre och då blir det att vi sparar många språng. Får ta och släpa ut en hög med hinder på ridbanan kanske!

I kväll ska jag jobba vidare på lite markarbete med Metallica, få henne riktigt lösgjord och smidig. Jag tror att hon kommer vara riktigt taggad på att hoppa efter tiden hos mig. Har inte hoppat henne något mer än över ett litet block en gång. Othello han får en extra vilodag skulle jag tro.

  • 72 visningar

Gillar