Ridningen denna vecka

Måndagar och tisdagar brukar vara vilodagar för mina hästar. Så har det även varit denna vecka. Onsdagen hoppade jag Othello i ridhuset och i dag blev det en extra vilodag iom att jag ska iväg på ett möte i kväll. Det är med klubben och handlar om ett ungdomsprojekt som vi ska starta.

Fredag, lördag och söndag räknar jag med att ridningen rullar på som vanligt! I morgon fredag blir det markarbete hemma på gården. Jag får se om även lady kan få bli riden(jag har en hel del att läsa och skriva). Markarbete med lite travbommar har jag planerat igen. Jag hoppas på att jag har vädret med mig, annars så får jag planera om och åka till ridhuset ändå.

Lördag och söndag räknar jag med att jag kommer åka till ridhuset och rida igenom minst Othello i alla fall. Lady har verkligen blivit satt åt sidan ett tag nu. Som tur är så brukar hon ta det hela med en nypa salt. Busar oavsett om hon har vilat eller inte.....

Nog om ridningen.

På lördag är det alla 💗-dag. Vi brukar inte göra något stort av det, men i år har jag åtminstone engagerat mig och skaffat en lite bättre överraskning än vad jag brukar. Jag hoppas bara på att den hinner komma hem innan lördag. Den hinner säkert inte komma och vad göt jag i så fall? Det är det som jag klurar lite på nu..... Sen som vanligt med att hitta på saker.

  • 62 visningar
  • Nära Hemse

Gillar