Ridhuset

Härligt att börja dagen i stallet. Jag var även iväg en stund på förmiddagen och köpte strö till boxarna. Sedan begav jag mig iväg med Othello till ridhuset i sällskap med Hanna och Rind. Det blev inte så hårt arbete, det var mest jätteroligt att ha fast mark under hovarna. Försökte hitta en kommunikation i sidvärtsrörelserna som jag lyckades helt okej med. Snart sitter det hundra. I galoppen jobbade jag lite byten och oj vad pigg han var. Det skulle gå fortare och fortare om Othello fick bestämma. Sedan tog bensinen slut och jag avslutade Othello. Hanna bad mig sitta upp på Rind lite och det kändes annorlunda mot Othello så klart. Men det var en fin häst att sitta på vill jag ändå påstå. Sedan skyndade jag hem för att plugga plugga plugga..

Jag ska lämna in en uppsats i morgon kväll så det är en hel del finslipning kvar på min text innan jag nöjer mig med den.

Jag ska avsluta dagen med att åka till LInda och reda ut lite vandringspriser som ska delas ut på klubbens årsmöte. Hoppas få det överstökat så fort som möjligt så att jag bara kan avsluta kvällen hemma på soffan en stund.

  • 73 visningar

Gillar