Renoverad

Har känt mig helrenoverad efter gårdagens naprapat besök. Det gjorde verkligen susen för mig. För att beskriva känslan lite så känns det som om jag har en femårings rygg. Allt har känts lätt i dag!

Jag red Ares i kväll. Han kändes pigg han också. Jag red i Emils sadel som vi har ändrat bommen till smalare och justerat panelerna något på. Emil har samma modell av sadel som jag, men något större storlek. Den passar mig helt okej, jag ska bara vänja mig lite. Ares har mycket smalare rygg än lady så den passar honom bättre än min sadel.

Amerigo hade verkligen super bra servis. Vi skickade den till boxholm för ändring av bom och justering av panel. Det tog bara några dagar innan den var hemma igen. Eftersom siffrorna på bommen inte stämde så ringde de och kollade av så att de ändrade på rätt sett.

Hästarna fäller och känns allmänt nere just nu. Så Just nu håller jag lite extra koll på tempen på lady. Inför större tävlingar känns det ”safe” (eller nojjigt). Kalla det vad ni vill men vem är inte nojjig? I morgon ska jag rida mer och träna mig själv lite extra under kvällen.

Katten tror hon vet allt på gården!

  • 110 visningar

Gillar