regn

Regn, regn och regn. Hästarna får komma in i natt. Jag har fixat i ordning stallet så att hästarna kan få komma in och torka lite. Othello och Lady har även fått byta hage. Jag förstår inte hur det kan vara så himla spännande och roligt på andra sidan staketet. Det är ju inte så att den nya hagen skiljer sig så mycket ifrån den gamla. Men det ska hoppas runt och kollas i vartenda litet hörn. Det är halt på den blöta marken, gå in i hagen och ställ er stilla skulle jag bara vilja säga till dem. I stället går de långa bromsspår i marken.

Jag har varit ute en hel del i dag och nu sitter jag inne under tak och eldar så att det ska bli lite varmt också. Jag skulle behöva sätta händerna i en massa andra saker men i morse vaknade jag med ont i halsen och en snorig näsa. Efter en stor varm kopp te kändes det lite bättre, men det här vädret bäddar för att man ska hamna hemma med en stor förkylning innan jul!!

Jag har kommit en bit på väg i mitt pluggande och börjar känna att jag närmar mig slutet. Det känns bra och jag hoppas bara att det räcker till och är tillräckligt innehållsrikt. Jag känner mig inte sugen på massa kompletteringar innan jul både i det ena och i det andra.

  • 36 visningar

Gillar