Redo inför sommaren

I dag har jag Emil och katten gjort staket till sommarhagen. Det blir nog bra. Lärde mig att köra lastmaskinen i dag. Tror att det gick bra? Inget överkört, inget förstört!

Linneas häst åkte till sitt bete i dag, så det är en häst mindre i stallet. Våra unghästar åker snart till Gotland... har inte riktigt bestämt när. De behöver gräs... de behöver också hanteras lite mer.

Jag har även klippt gräset och ridit båda unghästarna i dag. Rose travade i dag igen. Korzaro höll på att göra sig av med mig. Det va på håret att jag ramlade av, jag satt löst och det va nära på att jag hamnade under hästen igen... han satt ner. Som tur är har jag världens starkaste kille. Emil fick bli arg på riktigt för att få stopp på honom. Det gick bra som tur var! Han är speciell den hästen....

Imorgon kommer Göran för att kolla igenom mina två hästar. Jag har inte ridit Ares på närmare två veckor eftersom han har känts lite underlig. Inte halt, men jag hoppas att Göran har någon förklaring till det hela. Lady ville jag mest kolla efter den förra terrängstarten inför nästa utmaning! Hon kändes ju super i torsdags på träningen, så jag är egentligen inte så orolig.

  • 93 visningar

Gillar