Redan 1a juli

I dag har jag sovit hela dagen. Jag har jobbat två nätter och ska jobba i natt med. Så i natt kommer jag ha skärpan uppe 😄och vara utvilad.

Othello har fått vila nu när jag har jobbat. Det är nog bara positivt för honom. På fredag har jag beställt tid för honom vid Johanna. Jag brukar kolla igenom hästarna lite i bland för att vara säker på att träningen sker på rätt sätt och så att man inte belastar fel och för att undvika onödiga överansträngningar. Men Othello har inte blivit kollad någon gång eftersom han har varit "unghäst" så är det lite svårt att känna efter. De är ju obalanserade och vingliga. Nu är det dags för den första rutinkontrollen då han börjar bli stor kille!

I morgon ska jag försöka sova så lite som möjligt för att lägga dygnet rätt igen......det brukar inte vara lätt. Det är storstädning som står på schemat här hemma och i stallet.

För er som undrar hur det går med Cylin så lär hon behålla klumpen i magen ett tag till, inget tyder på att den ska komma på Torsdag som det var uträknat till. Fram mot helgen kanske. Hon går och håller på den lite extra. Jag jobbar fredag och lördagnatt så då vill jag inte att den kommer ut, men på söndag kan det vara okej!! 😍Tur att vi är flera som kan turas om att hålla koll på henne.

Klicka HÄR och se klubben dit jag, Isabell och Emil ska för att tävla 18-20 juli. Det är hos Othellos uppfödare i Kisa. Trevligt att hamna på en tävlingsplats med "känningar"! Hästarna som åker med är Chex, Kimmozabe, Othello och Metallica. Inte ofta alla tre åker på samma tävling.

Vad gör Gotlandsbåten på himlen egentligen?

  • 84 visningar

Gillar