random bilder från helgen

I går var min kompis Sara och hennes tjej Kendra på besök hos mig.  Vi badade lite i det jätte varma vattnet. Synd bara att det var så mycket sjögräs. Jag brukar ju annars bara bada i stora hamnen, men att ligga på stranden var inte helt fel. Ska försöka hamna där flera av mina lediga dagar!!
Vi fikade åt glass och var på stranden. Det var verkligen länge sedan jag träffade dem. Jag försökte fixa att vi kunde grilla tillsammans i lördags men det gick inte att få till. Så jag hoppas att vi kanske kan fixa något nu i helgen i stället.

Isabell var ju hos mig Lördag- Söndag. Hon lyckades ta denna fina bild på Cylin och Ares! Har haft god hjälp av henne med ridningen. När jag red Othello i går kändes han lika fin som vanligt!!

Hunden kan konsten att roa sig själv, men hon lekte även lite med Kendra som var lite rädd för hästarna.

I natt och i morgon natt ska jag jobba så jag låter hästarna få två vilodagar i rad nu. Jag red Othello och Lady i går. Det gick både bra och mindre bra. Lady var tillbaka till "jag fattar inte vad du menar, jag ställer mig still och rör inte på benen" stadiet. Det lyckades bli så efter förra ridpasset när Emil kom och ställde sig som en "magnet" mitt på ridbanan. Vist är det nyttigt med lite störande moment, men nu har vi fastnat där. Jag som var säker på att vi hade galopp snart!!  Ja jag får ta tag i det efter dessa två vilodagar, hon som var så framåt innan!! Othello fick ett markarbetes pass och efter helgen kommer vi jobba mer på kondition och den "stora" galoppen!!

Jag har verkligen haft en semester helg!

  • 110 visningar

Gillar