Pryl fixering

Jag tycker egentligen att det inom ridsporten allt mer blir pryl fixerat och jag vågar knappt publicera ett inlägg som detta. Jag blir en del av det så fort en bild på en ny status pryl läggs upp här, tyvärr.

Men samtidigt är jag super glad över att ha införskaffat något nytt. Jag är inte den som skaffar något nytt var och varannan dag. Jag har inte flera saker av samma sort och på tävling klär jag mig alltid likadant.

I fem år har jag haft min svarta, lite förstora begagnade men snygga och praktiska kavaj. Tyvärr räcker det inte med en kavaj om man tävlar flera dagar och det råkar bli ösregn. Jag har kollat runt lite efter en ny men vill inte lägga 4-6000kr på en kavaj. I söndags sprang jag på en helt ny kavaj, i min storlek och av samma märke som min andra. Den satt så fint att jag inte kunde lämna den på galgen i butiken.

Så här är den, min nya kavaj!

Jag är egentligen inte ett så stort fan av diamant bling.... men det här var lagom i min smak!

Det är en Pikeur precis som den andra. Nu hoppas jag att denna ska vara lika slitstark och prisvärd!

  • 214 visningar
  • Nära Hemse

Gillar

Kommentarer

michellepetersson
michellepetersson,

Visst är det en del "pryl-fixering" inom hästsporten tyvärr, men sen är det ju väldigt kul att införskaffa sig nya grejer också. Jag köper inte heller massa nytt stup i kvarten, utan främst när jag "behöver". Har till exempel haft mina nuvarande ridstövlar i 6 (!!) år, men tänker inom kort unna mig ett par nya. 😉

nouw.com/michellepetersson
tiildew
tiildew,

Åh vad fin! Men det är klart du ska kunna köpa nya fina grejer utan att behöva känna att du bidrar till "prylfixeringen" !

nouw.com/tiildew