Provat något nytt

Efter joggrundan i dag testade jag att lystna på lite lugn Musik när jag lagade mat. Jag har börjat med avslappning efter att jag har stretchat varje pass. Men i dag behövde jag tighta tiden lite, då passade det bra att laga mat med avslappnande musik. Mysigt!

I övrigt ska jag ha en extra nyttig vecka denna vecka. Handlade en helt grön kasse efter jobbet i måndags (bananerna är inte till mig). Vi äter bättre mat än vad vi gjort innan, men denna vecka lägger vi lite extra energi på maten. Jag har ett extra späckat träningsschema för att lägga i nästa växel. Trappa upp ett steg!

Unghästarna har jobbat två kvällar nu. Jag sitter på den ena i boxen och de har blivit longerade. De är två väldigt olika individer.

Vi köpte en ny grind till trädgården i måndags. Den ska bara slipas och lackas om. Vi har kastat de vita grindarna och har letat efter ett par begagnade ett tag. Plötsligt dök de upp på blocket! De passar bra ihop med den stora grinden vi har ut mot vägen. Jag kan visa bilder när vi fått den på plats.

  • 98 visningar

Gillar

Kommentarer