Provat grimma

Lyckades rädda Kimmozabes grimma innan del tog vägen någon annan stans där den inte skulle vara. Så här såg hon ut! Alla våra hästar går med grimman på sig i hagen. Det är inte roligt när hästar kommer lösa eller när det inte går att fånga dem i hagen.

Provade fölgrimman på den lilla ungen i dag. Den var fortfarande lite för stor. Om han får växa någon vecka till så kommer han att kunna ha den snart. Jag fick en snygg babyblå föl-grimma av Emils syster Emeline i julklapp som han klär i. 😄

I går väntade jag med att rida till sent på kvällen. Man får solsting om man rider mitt på dagen! Tre hästar motionerades. Othello fick ett joggingpass och stretching.

Lady checkades av  så att hon kom ihåg det vi jobbat på. Styrfarten i traven fans kvar.

Chex red jag ett joggingpass på så att Emil skulle hinna rida sina andra två hästar. Chex var lite stel och jogging blev lagom för honom.

I dag hinner jag inte rida då jag ska jobba. Jag går snart och lägger mig. Jag ska jobba tre nätter i rad nu och blir vädret lite svalare kan jag rida mitt på dagen när jag brukar vara vaken några timmar. men blir det inte så, får jag nog lägga om min sömn så att jag sover längre för att rida straxt innan jag åker och jobbar. Lady och Othello dör ju inte av att vila i två dagar till. Men jag tycker ju om att rida 😁Det löser sig.

Jag badade i går här nere i hamnen, det var jätte varmt i vattnet måste jag säga. Det var länge sedan jag badade får jag erkänna. Pinsamt att vi bor så nära vattnet bara....

  • 61 visningar

Gillar