Positivitet eller negativitet

Jag försöker alltid hålla en positivitet här och skriver nästan aldrig om det skulle köra ihop sig på något vis, men som ni vet har denna vecka varit ganska mycket neråt ⬇️. Så ni kommer att få ta del av min ”allt som kan gå fel”lista. Men allt går inte alltid fel. Mycket har också gott bra denna vecka. Tex så har värmen kommit upp i spolspiltan. Den behöver kopplas in av en elektriker, men han hade inte tid innan jul så vi får vänta två veckor innan fen går att använda. Vi har valt att installera infravärme. Vad har ni för värme i era stall? Vet att solarier är vanliga eller grislampor som alternativ.

Hästarna har också gott riktigt bra. Förutom att det är snöblandat regn varje gång jag lämnar gården tillsammans med någon häst. Tänkte mig mysiga skritt stunder i skogen med lady och inte att bli blöt in på huden varje gång. Lady gillar inte heller när det regnar, som den prinsessa hon är. Då blir det inte så avslappnat heller.

En gran är pyntad och tomtarna har hittat fram. Jag har en gran i plast på övervåningen. Jag gillar den mer och mer så den får gärna stå framme lite längre. Alla mina julklappar är nog klara tror jag.... om jag inte har glömt någon! Har kommit ihåg min snälla dressyrtränare som ställer upp i vått och torrt. Jag ska bara slå in den.

Allt som kan gå fel denna vecka:

☑️Ett stort hål har grävts upp utanför grinden till hagarna. Det är fyllt med vatten och man får simma ut och in med hästarna.

☑️Lastmaskinen fastnar i hålet. Vi bökar för att få loss den men det går inte.

☑️När lastmaskinen kommer loss är det pys punka på ena hjulet.

☑️Vi är i behov av många lass grus(stora stenar) för att fylla igen det stora hålet. Fort!helst innan jul när alla är lediga. Det har redan gått en vecka (för lång tid med ett stort hål) utan att det blivit igenfyllt.

☑️Tror att lampan på ridbanan brinner på sista tråden. Den betedde sig underligt i torsdags när jag red. Slocknade så det blev Beck svart.

Okej det va listan med all negativitet. Allt kommer att gå sjukt bra nästa vecka!

  • 206 visningar

Gillar

Kommentarer