Ponny arbete

I morgon dyker Metallica upp på gården (min systers ponny). Jag ska rida henne några dagar då Isabell ska ta bort nageln på sin stortå (igen). Så det blir att arbeta med markarbetet på henne. Övergångar och bommarbeten skulle jag tro. Förra helgen debuterade dem LA som jag skrev om här tidigare.

Jag ska inte till skolan på hela nästa vecka. jag ska plugga till den kommande tentan hemma, så det vill till att jag lägger upp dagarna bra. Just nu har jag bara dressyrtävlingen i huvudet dag och natt. Har svårt att fokusera på skolarbetet när jag har tävlingar hängandes över mig hela tiden(jag är tävlingsansvarig i klubben och ny i det, håller på att lära mig allt). Det ska göras startlistor ryttarmedelanden och folk ska betala, byta klasser och stryka sig. Jag vet inte allt vad som ska göras!

Nej så nästa vecka blir på mina villkor, både hästarna och skolarbetet! Längtar tills helgen är över 😉 på lördagen är det dressyrtävling 7-18 som gäller, söndag har jag teorier och möten hela dagen hoppas att få lite hjälp från syrran där!

Isabell och Metallica vinst

  • 46 visningar

Gillar