Plötsligt händer det!

Jag berättade tidigare om att jag planerat ett ordentligt träningsupplägg lördag-söndag i Eksjö. Jag fick avstå och vila pga halsont och i dag kände jag mig som ny igen.

Det tycks ha givit resultat att vila sig i form. I dag satte jag på mig skorna och kom rätt in i takten från start. Kom ur rytmen lite när Emil ringde och mitt hed sett inte fungerar att prata i. Jag fick springa med luren i handen mot örat (brukar inte svara i telefon när jag springer, men det var i början så jag kände att jag kunde svara).

Jag satte i alla fall en riktigt bra tid trots att jag pratade med Emil i telefon. Nu gäller det att ta vara på detta. Jag hade ett enormt bra flyt.

Jag har ändrat små detaljer som att masers benen med liniment innan jag springer. Pressa på benhinnorna ordentligt. Det har hjälpt enormt mycket. Stretcha fram sida av underbenet och vaden lite extra efter.

I dag är jag ett steg närmare målet med tiden och ett steg längre ifrån antalet löprundor som jag satte upp i början på månaden. Det får bli så när man har varit sjuk. Att jag blir starkare, snabbare och orkar mer är ju det jag strävar efter i första hand!

  • 73 visningar

Gillar