Plantering

I går hade jag och Emil en mysig fredag på stan tillsammans, efter en lång jobb dag. Skaffade lite nya gardiner, växter till ute och inne, ett regn täcke till Ares och avslutade med att handla mat!

En Palm blev det i vardagsrummet och Ljung blev det till trädgården. Jag måste skaffa mer Ljung för det blev super fint!!

I dag har jag fixat lite i trädgården med det ena och det andra. Gräset växer ordentligt inte så konstigt eftersom det regnar nästan varje natt!

I dag har alla hästar blivit motionerade. Emil red Kandido på förmiddagen. I kväll töm körde jag Lady och Ares, Killawarra longerades.

Lady jobbar på fint och hon får gå mycket galopp nu en period. I tömmen blir det mycket samling och volter. Så jag ser till att nästan aldrig töm köra två dagar efter sig.

Ares börjar få upp lite bättre kondition men han spelar lite bus ibland. För honom är det nyttigt och stärkande för hans överlinje att töm köras. I dag fick han även jobba upphöjda trav bommar. Han börjar hitta en fin form och en bättre takt.

Killawarra hade spring i benen i dag och var super pigg. Det är tur att hon är snäll och lätt att jobba från marken. Hade en häst i hennes storlek satt av åt andra hållet hade jag inte haft en chans.

  • 110 visningar

Gillar