🌾plantera och byta utrustning 🌾

Jag har planterat hÀr hemma i helgen. Jag hade presentkort pÄ plantagen sÄ jag köpte en rabarber dÀr. Jag köpte ocksÄ lite blommor att ha i kruka framför dörren och stallet. Eftersom jag inte har varit pÄ blomsterlandet tidigare sÄ blev det en tur dit ocksÄ. Jag köpte hortensia att ha utanför stallet och utanför grinden. Till blomsterlandet Äker jag igen. Det kÀndes större Àn plantagen om jag ska vara Àrlig. Jag Àr inte bra pÄ blommor men det hade varit mysigt med nÄgon rabatt, nu har jag ingen. Men det blir nÄgot vÀlplanerat innan jag fixar med nÄgot sÄdant. AlltsÄ inte den nÀrmaste tiden.

Jag tog tag i att byta ut min snart tio Är gamla vardagshjÀlm. Det blev en HKM istÀllet för den gamla CRW hjÀlmen. KÀnns fortfarande ovant men den kÀnns frÀsch och gör sitt jobb vÀl. Jag borde egentligen byta hjÀlm oftare. Men nu ska de vara sÄ vÀldigt vÀldesignade och dyra!

En dag i vedhögen med sol.

Idag har jag ridit Kazaro och hoppat Rose. De kÀndes fina bÄda tvÄ. Sedan sprang jag milen med lite sega lÄr. Jag har bara fyra mil kvar i mina skor innan jag mÄste byta ut dem. Det syns pÄ undersidan att de Àr vÀldigt slitna. Eftersom jag anvÀnder Runkeeper appen sÄ hjÀlper den mig att hÄlla koll pÄ nÀr skorna behöver bytas. Riktigt bra grej faktiskt.

  • 69 visningar

Gillar