Planer

Har på något vis känt lite ny energi de två senaste dagarna. Jag har mött lite nya människor. En bonde stannade och frågade om det va vår katt som bodde i hans lada. Vilket det inte va men jag gick och tittade på den och tog en bild ifall någon skulle känna till den. Hade svaga förhoppningar om att det kanske kunde vara (vår förra katt) Bree som bodde där.

Jag har lämnat bilen på verkstad i dag och fått min ac påfylld. Inte en enda dag försent, efter två somrar då den inte fungerat. Trevligt ställe i Alvesta som jag lämnade in den på. Ringde igår och fick tid idag. Så jag har cyklat till och från jobbet idag. Jag har 8km till jobbet så det va inte så ansträngande. Dock blev jag lite svettig av värmen.

Hästarna jobbar på och på söndag är det dags för tävling igen. En mindre lokal tävling denna gång i Braås.

Sedan har jag kris eftersom jag behöver skaffa en ny Blue ray spelare för att kunna se tredje delen i serien som jag börjat titta på! Suck jag får kolla på en på måndag tror jag, eftersom jag ska till Växjö och hämta mina nya glasögon då! Undrar ni hur jag hinner kolla på serie så passar det perfekt på kvällen när jag kommer in och behöver vila efter alla träningspass.

Jag tänkte göra ett inlägg om hur jag tränar i veckorna. Sedan har jag smidit planer om att inreda ett rum på nedervåningen till ett hemma gym. Det kommer ju att bli allt mörkare och kallare om kvällarna. Men först måste jag ha tag i en elektriker som ska koppla el till våra avslutade projekt. Foderkammaren och spolspilltan!

  • 174 visningar

Gillar