Phöben-Berlin 8-10 juli

7: jag red fyra hästar under dagen. Efter man har ridit hingsten känns det som om man har ridit barbacka på en ardenner. Man får hela tiden hålla honom kvick för skänkeln. Det är andra dagen i rad som jag rider honom.

Jag hoppade en 4åring när malin filmade som hon skickade till ägaren!

Under eftermiddagen tvättade och flätade vi hästar.

8: Jag Morgonfodrar kl 05.45 sedan åt jag frukost länge för att det är en lugn stund lite ensam. Anna är alltid morgontrött och uppe mycket senare på kvällarna än vad jag är!

kl 7.20 lastar vi alla hästar och åker till Phöben i Berlin (406,5km). Hästarna rids när vi kommer fram och iordning. Jag får grymma skavsår på knäna efter att ha ridit i jeans.

Äter mat på restaurangen och Går terrängbanan på kvällen.

9: Jag Morgonfodrar halv 6 på morgonen och fixar klart första hästen till malin kl 07.15. Debutera som groom är inte helt enkelt....

Många fina placeringar. Calle 1a. Luke 4a. clarion 5a och kvalade till bonders championatet båda två. Bluie som jag red fram hoppade 8,5 i terrängen och Editha hade en fin runda.

Äter grillat på restaurangen och värdens största glass till efterrätt!

10: Sista dagen i Phöben. Dressyr på förmiddagen första start kl 08.05. Bluie 7,5 i dressyren och Editha 7,6. Rasmus fick fin nota på Belle han också 7,8.

Gick upp kl 05.00 i dag också. Det blir inte många timmars sömn, men det är tur att jag är bra på att ta igen sömnen under veckorna.

Gör iordning Malins två hästar på eftermiddagen till hoppningen och terrängen.

Rosetterna blir fler och fler. Efter denna helg hade vi 12 rosetter med oss hem. När jag frågade malin vad de gjorde med alla rosetter så sa hon att; de hänger alla årets rosetter i tavlan i ridhuset. I januari har de fest då alla hästägare är gäster och alla rosetterna delas ut till dom.

Vi åker hem på natten (6h) hemma igen kl 01.00 I stallet.

  • 138 visningar

Gillar