Pay & jump

I morse klev vi upp tidigt, lastade kandido och Ares på släpet för att köra till Braås. Pay and jump för deras del i dag. Första gången för dem båda på pay and jump. De skötte sig fint båda två. Inget krångel.

Ares gick en runda på 60cm koncentrerad men lite spänd. Superfina språng. Behövde inte hoppa fram mer till 70 cm. Det räckte kände jag. Han blev väldigt trött i huvudet på 70cm de tre sista sprången och rullade ner en bom, efter att det blivit lite vingligt. Precis lagom för hans huvud att gå två rundor på den höjden kände jag.

Kandido gick två rundor på 80cm och hon såg fin ut. Jag och Ares smygtittade i en springa i sargen.

Jag är för dålig på att ta kort när vi är iväg. Det känns inte som att jag har focus på det riktigt. Så när vi rider båda två kan vi ju inte filma varandra om vi startar tight inpå varandra.

Det har regnat hela eftermiddagen, men jag tömkörde Adele och red lady hemma. Adele sköter sig fint. Jag jobbade lite på att få snabbare svar på mina frågor. Lady jobbade jag lite lösgörande inför morgondagens dressyrtävling. Känslan är sådär, med tanke på procenten vi fick förra starten.

Blöt fixade jag dressyrutrustningen till tävlingen i Växjö.

Nu slappar vi resten av kvällen!


  • 96 visningar

Gillar