Pass

Jag hade ett bra ridpass på lady hemma i dag. Eftersom det var snö så kände jag mig sugen att rida hemma i allt det vita och fina. Det knarrade under hovarna när vi skrittade fram. Det riktigt bet tag i kinderna.

Jag travade endast och hade fokus på att få till ett riktigt avslappnat pass. På slutet kändes set som om jag hade lyckats. Joggade fram lite lätt utan större krav. Tog en skrittpaus för att få tillbaka blodet i mina fötter. Då flyttade jag lite på bakdelen och fick henne att stretcha överlinjen. Travade sedan serpentiner och övergångar. Till sist öppna och skänkelvikning för att avsluta med att jogga ner i lägre form.

Bilden är några dagar gammal, på en söt lady!

De två yngre herrarna fick lös hoppa i kväll. De är duktiga och hoppar ca 1 m efter andra gången. I dag var första gången som de hoppade enskilt. Ingen film blev det eftersom vi var tvungna att jaga på och hålla hästar, en hand för lite helt enkelt.

De tyckte att det var super kul att komma till ridhuset efter att ha stått stilla i hagen hela dagen, de var på bus humör om man säger så. Nu står de i sina boxar med svett täcken på sig. De sover nog gott i natt!

  • 107 visningar

Gillar