Påsken närmar sig 🐣

Det märks att påsken närmar sig. Lökar som jag glömt att jag stoppat ner har börjat synas intill ridbanan. I trädgården börjar det bli gult. Jag har lagt några fröer i blöt som ska planteras i morgon. Sedan köpte jag lite fröer som jag tänkte sätta ute nästa helg, om det är fint väder.

Eftersom det är en ledig söndag i dag så blir allt gjort som behöver förberedas till veckan. Alla boxar blir påfyllda med spån, alla vattenbackar ute blir fyllda, foder och mineraler är inhandlat så att vi klarar oss fram till sommaren och huset blir städat. Jag har även lagt lite mat i marinad som ska grillas i morgon när mamma och pappa är här. De kommer i kväll och stannar tills på tisdag.

Fina Rose 🌹har blivit longerad och hängd på utomhus i kväll. Hon är nu mer än förberedd på att jag ska sitta upp ute. Jag får be Emil om hjälp i veckan.

Tyvärr har jag suttit mycket inomhus i eftermiddagens fina väder. Det beror så klart på finalhoppningen i Göteborg. Det blev en svensk tredjeplats 🥉till sist. Spännande ända fram till sista ryttaren.

  • 156 visningar

Gillar

Kommentarer