Påsk tävling

Då var vi hemma efter en minst sagt solig dag på terrängbanan. 03.30 rullade vi mot Tågarp och vi var framme ca 6.30. Jag red dressyren 7.26 och tyvärr så kände jag att jag inte fick igenom det jag ville på framridningen. Inne på banan blev det slarvigt och inte i närheten av hur våra program brukar se ut. Väldigt besviken.

Nästa gång behöver jag 10 min till eller mera galopp på framridningen. Ändå låg jag nia efter den starten. Det finns många faktorer som jag skulle kunna skylla på eftersom banan inte låg helt optimalt. Men jag åker inte och tävlar för att ”soffa runt” nästa gång förbereder jag dressyren bättre helt klart!

På hoppbanan kände jag mig helt hemma. Ingen mindre än Hillevi var hopp domare. Hon kom fram och pratade med mig lite när jag red fram till dressyren. Då slapp jag alla språkförbistringar på hopp banan! En felfri hoppning blev det!

Efter några timmars vila i solen såg jag och Emil ut som två grisar inför terrängen!! Lady var super taggad och gjorde fantastiska språng på framridningen. Terrängen gled vi igenom och klarade optimal tiden utan större besvär. Vi hade till och med några sekunder till godo. Vi nailade alla svårigheter på banan och lady var framåt hela tiden! Hon älskar det. Det va till och med lite publik längs banan som hejade på oss när vi klarade vissa hinder. 👌🏻

Jag är riktigt glad trotts att vi kraschade dressyren och därför blev utan placering! Om två veckor rider vi en svårare klass i Gärds. Jag är så spänd inför den starten!

Inga bilder och ingen film från tävlingen. Men jag köper kanske någon bild från equipe efter att de är publicerade. Kämpa vidare! 💪🏻

I dag har jag all packning att packa upp!!

  • 90 visningar

Gillar