Påsk godis

Jag var vid Cylin och gav henne lite extra påsk godis i dag. Hon älskar när jag kommer med morötter till henne. Hon är en lika stor godisgris som jag. Tyvärr innebär det att jag blivit lite seg under påskhelgen. Att äta mycket godis är jobbigt! I dag har det varit en riktigt seg dag. Jag har pluggat lite men skulle behöva pluggat mycket mer. I morgon tänkte jag åka och träna lite och verkligen försöka plugga lite till, men det är inte så kul att läsa ett femtiotal sidor som handlar om sociologi på engelska. Man ska ju förstå vad man läser också.

Nu sitter jag framför tv:n med ett glas citronvatten och tittar på 27 dresses. Kanske bör man gifta sig eller förlova sig snart 😉

Othello har fått två välförtjänta vilodagar även om det inte är själva tävlandet som är jobbigt. Det är ju träningen som är jobbig. Tävling handlar om att ​prestera det man har tränat på så många gånger att det till sist blir lätt. Lady ska ridas i morgon för på tisdag ska hon få följa med på sin allra första lilla cm-hoppning.

  • 65 visningar

Gillar