Packar dag

Efter ett pass i ridhuset putsades all utrustning och packades in i skåpet. Eftersom jag jobbar i morgon innan båten går så hinner jag inte packa allt i morgon. Allt mitt är packat, Emil packar och putsar i morgon eftersom han är hemma. Det sadelskåp vi har all utrustning i är perfekt. Det gamla var för litet när vi är två stycken som åker iväg.

Allt foder är packat (allt syns inte på bilden det är lite fler röda säckar med hö). Det går inte att ta miste på våra röda säckar i alla fall. Det är perfekt att packa hö till båtresan i de lite mindre Ikea påsarna (hö-nät smulat bara ner i transporten). Kovo och lady måste ha varsin egen påse, annars äter Kovo allt själv.

Här är ett knep som jag har. Mineraler och salt packas i Emils återvunna söm-askar. De är inte så stora och väldigt praktiska att packa små saker i. De ser lite större ut på bilden än vad de är i verkligheten.

Efter att vi varit hemma och ätit lite mat tillbringade vi kvällen i stallet. Jag klippte Kovo på rekord tid 2timmar= hela honom (inte benen). Här har jag ett tips, att använda sig av pedistalen (den som Hovslagaregatan sätter upp hoven på när den ska nita sömmarna) till frambenen när man behöver klippa lite mellan frambenen och vid sadelgjorden.

Vi gick och la oss sent ännu en kväll och jag ska upp tidigt igen så klart. Denna vecka saknar jag lite sömn!

  • 179 visningar

Gillar

Kommentarer

westyarnhillside
westyarnhillside,
Lycka till båda två 😊
nouw.com/westyarnhillside