Othello

I dag var jag ledig efter att ha haft en massa att göra. Vi har haft hemma tävling i helgen och jag har nya uppdrag i klubben som tävlingsansvarig. Jag håller på att köra in mig på min uppgift och måste ha mycket hjälp från många. Vilket innebär att det tar lite tid........att komma till rätta med allt!
Bjuder på två bilder tagna av martin svärd. Isabell på metallica som hade två fina rundor och Emil och Chex som hade en lite mindre bra dag på tävlingsbanan.
Det fina nya hindret piggelin målat av Hanna Martell och Gunilla Lövgren! I morse fixade jag och Marie lite böcker tills nästa vecka då vi börjar plugga igen! känns konstigt. Åkte sedan till stallet och red sambuca. I dag hade vi både bra och mindre bra stunder på ridbanan. Men det är lika kul att sitta upp på honom varje dag! Othello blev lite mer riden i dag. han gick lite basic i alla gångarter men inget avancerat eller på något vis jobbigt. I morgon åker hanna martell och jag till gropen och rider lite i skogen. det lutar just nu åt att det blir Othello som följer med, av lite olika anledningar. Följ med oss. tar med kameran så att jag kan fota lite!!!
  • Allmänt
  • 15 visningar

Gillar

Kommentarer