Onsdag

Jag joggade lite lösgörande arbete på ridbanan i dag. Bara Lady blev riden. Största delen av passet var skritt arbete och sidvärtsrörelser. Travade lite serpentiner och red lite lätt galopp. Hon kändes fin efter att ha vilat några dagar!

Tog hand om Emil och bäddade ner honom i soffan. Han har fått förkylningen som jag har/haft. Fixade stallet tillsammans med Emeline och lagade lite kvälls mat. Wokgrönsaker och ris, blev smaskens.

Kavajen som jag tvättade i går ser ut som ny! Jag är så nöjd med att jag köpte tvättmedlet. Jag har lite ömtåliga ”bling” på kavajen så jag vill ju inte tvätta den i onödan. Kan varmt rekommenderas! 👌🏻

Mitt ben har återtagit sin normala nyans och jag går bra även i trappor. När jag rider och får vikten lite för långt fram på knät, eller om hästen hoppar till för något och benet plötsligt utsätts för min vikt så kan det göra ont. Men det känns ändå som om det är mycket bättre. För två dagar sedan kunde jag inte böja ihop benet eller sätta mig på huk. Det var liksom låst i knävecket på något konstigt vis. Om några dagar när både benet och förkylningen känns ännu lite bättre så ska jag börja stärka upp benet igen. Så att jag kommer tillbaka till min träning.

  • 81 visningar

Gillar