Onsdag

En intensiv dag i dag också med 28grader i skuggan. Jag red två hästar ganska direkt efter jobbet. Slappade lite med en kopp kaffe och samlade lite energi först. Men allt är mycket roligare när stallet är fixat på morgonen.

Ares först ut med en helt ok känsla, med sitt dåliga flås och styrka. Han sköter sig bra och är jättemysig att hålla på med i stallet. Han stressar inte upp sig i onödan.

Kandido red jag lite mer än Ares. Lite lösgörande och övergångar i trav. 30 min är max till en början. Hon kan vara lite stel i början när hon inte kommit igenom kroppen riktigt. Men i dag kom hon igenom fortare än sist, så hon ska bara startas upp igen och få upp flåset.

En mat paus och sedan rulla in en hö bal i stallet. Efter det red jag lite dressyrprogram på lady. Jag bad Emil titta lite på slutet när jag red. Det är ju alltid bra med lite ”in putt” och någon som kan se om man rider en rak linje, eller att näsan kommer lite långt in, att galoppdelen är den bästa eller att jag måste rida lite mer konsekvent.

Avslutade dagen med glass och körsbär. Bästa Linnéa hade lämnat en hel påse i stallet med körsbär. De var riktigt goda!

Fram tills lördag kväll försöker jag mentalt säga till mig själv att jag kan det här, jag är bra på just det här och jag har en ur snygg häst som jag kan rida riktigt bra!


  • 116 visningar

Gillar