Onsdag

I går kände jag att jag inte hade de allra bästa ridpassen på mina hästar och i dag kände jag att jag var tvungen att göra något åt det. Med rätt inställning från början så kändes båda hästarna riktigt fina i dag.

Othello travas allt mer uppsuttet och jag ökar på träningen lite till denna vecka. Det kommer ett inlägg om Othellos igångsättning senare i kväll. Jag har ju lovat att ni ska få ta del av hur han sakta ska tränas igång igen.

Lady kändes finare i dag och fick ett pass med övergångar i fokus. Hon var fint med mig och jag avslutade passet när hon kändes fin. Hon har inte gått så mycket på några dagar och då vill jag inte att hon ska få för stora krav på sig direkt. Övergångar tycker jag stärker bra och ger inte minst en bra lydnad.

Hela eftermiddagen har jag pluggat hemifrån. i morgon och på torsdag ska jag till visby för att plugga två hela dagar innan jag tar helg. Jag hoppas på att vi kommer långt med vårat skrivande och nästan blir klara med en uppgift denna vecka. Grupparbeten är både tidskrävande och sammarbetskrävande.

​Jag red i ett vackert och soligt väder. Det regnade hela morgonen fram tills jag skulle rida, då kom sol och värme.

  • 84 visningar

Gillar