Onsdag

I dag hade jag ett kanonpass med Othello på ridbanan. Jag red igenom honom på marken. Använde mig av upphöjda trav bommar och galoppen. Jag fick ett bra tryck och sug i handen. Han söker halsen framåt nedåt, vilket jag måste variera varje pass så att han inte går för kort i nacken. Balansen och styrkan är fortfarande bättre i vänster varv än i höger dock.

Lady plåstrade jag om lite. Hon har haft ett ben liknande en ekstock de senaste dagarna efter att hon blev sparkad. Jag har inte ridit henne sedan i söndags. Men jag tänkte att jag skulle rida henne lite i helgen. Hon är inte och har inte varit halt men det gör inget att hon får lite vila.

I dag blev det 16 km cykel i stället för jogging. Jag tog cykeln i motvind och uppförsbacke för att hälsa på cylin. Hon var tjock och go som vanligt. I slutet av augusti ska jag kolla henne på 90 dygns dräktighet. Hittills har det sett bra ut!

Det här är stallets nya hotellgäst. Igelkotten har bott in sig i en spilta, med ungar och allt. På kvällarna letar hon mat utanför stallet och i dag ville hon vara med på bild. Hon trodde kanske att hon skulle bli bjuden på något gott?

  • 41 visningar

Gillar

Kommentarer