Onsdag

I dag känns det som helg... Jag har varit hemma från skolan, vädret har varit på topp och jag laddar till att bjuda syrran på tacos i kväll! En vanlig onsdag?! 😉

Jag och Emil var och hoppade i ridhuset i dag. Jag ångrar inte att jag inte anmälde mig till första hopptävlingen. Det är allt eller inget som gäller och mest är det allt.... Full fart! Jag vill inte säga att det gick jätte bra, men inte heller att det gick dåligt! Jag hade ju Emil med mig som kunde hjälpa mig en del! Det går så mycket lättare när man kan hjälpas åt.

Tränade mest på kombinationen med Othello men också att han inte ska sticka ifrån mig, han är het! Jag måste hitta ett jämt flyt, våga sätta lite mer galopp i honom. Jag måste verkligen öva på att hoppa bana, bana och bana. Han blir fort trött och vi behöver mycket mer av språng i oss. Sedan har han inte så stor respekt och behöver bli mycket bättre på att backa av. Jag vill inte göra hela jobbet åt honom.Det var ju en lika fin dag i går, men då satt jag inne vid datorn och pluggade. Fick till en ganska bra storstädning också. Tack vare att internet försvann på eftermiddagen.

  • 61 visningar
  • Nära Hemse

Gillar